Kabil Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Kabil Veziri Ekber Camii Hatibi Dr. Muhammed Ayaz Niyazi başkanlığında, Afganistan’ın değişik bölgelerinde İmam-Hatip ve çeşitli üniversitelerde akademisyen olarak görev yapan ulema heyeti, 12.05.2017 Cuma günü fakültemize bir ziyaret gerçekleştirmiştir. Dekan Vekilimiz Doç. Dr. İhsan ÇAPCIOĞLU tarafından kabul edilen heyete Fakültemiz hakkında bilgi verilmiş ve tecrübe paylaşımında bulunulmuştur. Karşılıklı hediyeleşme ve iyi dilek temennilerinin ardından görüşme sona ermiştir. Görüşmede Fakültemiz Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Bünyamin ERUL ve Ardahan Üniversitesi İnsani Bilimler ve Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Abdullah Mohammadi de bulunmuşlardır.