Almanya merkezli basın kuruluşlarından Rheinpfalz üyesi bir grup gazeteci Ilja Tüchter başkanlığında 20.01.2017 Cuma günü fakültemizi ziyaret ettiler. Dekanımız Prof. Dr. İsmail Hakkı ÜNAL tarafından makamında kabul edilen heyete fakültemizdeki eğitim hakkında bilgi verildi. Almanya başta olmak üzere Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde yaşayan soydaşlarımızın daha nitelikli din hizmeti almaları için başlatılan Uluslararası İlahiyat Programı’nın içeriği ve amaçları hakkında görüşmeler yapıldı. Görüşmeye Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Mesut OKUMUŞ, fakültemiz öğretim üyelerinden Prof. Dr. Ali DERE, DİTİB Genel Sekreteri Dr. Bekir ALBOĞA ve Uluslararası İlahiyat Programı öğrencilerimizden Talha Doğan katıldılar. Yapılan ziyaret hakkında hazırlanan haber ekte sunulmuştur.
rheinpfalz 23_1_17