Değerli Arapça Hazırlık Sınıfı Öğrencilerimiz;
 
Öncelikle Fakültemizde öğrenim görme hakkı kazandığınız için sizleri tebrik ediyor; 2020-2021 eğitim ve öğretim yılının hayırlı olmasını ve başarılı geçmesini dileriz. Fakültemize hoş geldiniz! Bu yıl dersleriniz uzaktan eğitim şeklinde yapılacaktır. Ders kitabı olarak el-Arabiyye beyne Yedeyk (4 cilt) adlı kitap takip edilecektir. Her öğrencinin derslerini sürekli izleyeceği bir şubesi (A, B, C, D, E, F, G) vardır. Öğrenci, kendi şubesindeki hocasının derslerine katılmalıdır, ayrıca bütün öğrencilere yönelik ortak şubelerimiz de bulunmaktadır. Bunların isimleri şöyledir: “Nahv I”, “Nahv II” ve “Sarf” şubeleri. Kendi şubenizin derslerinin yanı sıra, bu 3 şubeye de ayrıca katılmanız gerekmektedir. Teknik bir aksaklık olmazsa dersleriniz 5 Ekim Pazartesi gününden itibaren başlayacaktır. Sizlerin yapması gereken aşamaları maddeler halinde şöyle özetleyebiliriz:
1- Öncelikle burada (“Duyurular” kısmında) yayınladığımız 7 excel dosyasını tek tek açarak hangi şubede olduğunuzu tespit ediniz.
2- Dersler başladığında  https://ekampus.ankara.edu.tr  web adresini açın ve kullanıcı adı (öğrenci numaranız) ve şifrenizle (üniversitenin kayıt esnasında verdiği şifre ile) sisteme giriş yapın,  “Derslerim” sekmesinden derslerinizi görün ve derslerinize katılın.
3- Arapça Hazırlık şubelerinin koordinatörü Öğretim Görevlisi Hacı Ekber FERGANİ hocadır. Bir problem yaşarsanız Fergani hocanızla aşağıdaki e-mail yoluyla iletişime geçiniz. E-mail:  hekberfergani@gmail.com
4- Eğer Arapça Hazırlık öğrencisi iseniz ve isminizi burada yayınladığımız 7 adet excel listelerinin hiç birinde bulamadıysanız, hemen adınız soyadınız ve öğrenci numaranızı yazarak hekberfergani@gmail.com adresine durumunuzu iletiniz.

A şubesi
B şubesi
C şubesi
D şubesi
E şubesi
F şubesi
G şubesi