Öğrencilerimizin Dikkatine!

Öğretmenlik uygulaması dersi 2021-2022 eğitim ve öğretim yılından itibaren iki dönem olarak uygulanacaktır. MEB yönergesi gereği 2018-2019 eğitim ve öğretim yılı ve sonrasında 1. sınıf olan ya da Fakültemize giriş yapan; mezuniyet durumunda olan öğrencilerimizin pedagojik formasyon dersleri kapsamında iki dönem öğretmenlik uygulaması dersini alması gerekmektedir.

Öğretmenlik Uygulaması I dersi alacak öğrencilerimizin ekle bırak haftası bitimini beklemeden en geç 4 Ekim 2021 Pazartesi günü öğleden önce öğrenci işleri büromuza ad-soyad, T.C. kimlik ve telefon numaralarını iletmeleri gerekmektedir. Bu bilgileri öğretmenlik uygulaması dersi koordinatörü Dr. Fatma Çapcıoğlu’na daha önce ileten öğrencilerimizin yeniden iletmelerine gerek bulunmamaktadır.

Öğrencilerimize önemle duyurulur.