Fakültemizin Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörlüğü Kütüphane Bilgi Merkezi’ne katkı sağlamak için (1805 takım) kitap göndermesinin akabinde gelişen, Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörlüğü Kütüphane Bilgi Merkezi’nin kuruluşunda ve gelişiminde katkıda bulunan kişi ve kurumlar ile bağışçıları bir araya getirmek amacıyla düzenlediği toplantıya Fakültemizi temsilen Kütüphane Şefi Burhan Uluışık katıldı. Toplantıda Kütüphane Bilgi Merkezi’nin kuruluşundan günümüze kadar gelişim süreci bir sunumla anlatıldı. Sunumdan sonra Kütüphane Bilgi Merkezi’ne katkıda bulunan kişi ve kurumlar ile bağışçılara teşekkür plaketi takdim edildi. Bu anlamlı etkinlikleri dolayısıyla başta Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Azmi Özcan ve Kütüphane Dokümantasyon Daire Başkanı Mustafa Serin olmak üzere Kütüphane ve Bilgi Merkezi personeline teşekkür ederiz.

PLAKET