Tataristan Cumhuriyeti Müftüsü Kamil Semiullah ve beraberindeki 10 kişilik heyet 17.02.2015 tarihinde fakültemize bir ziyarette bulunmuşlardır. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. İsmail Hakkı Ünal tarafından dekanlık makamında kabul edilen heyet ile Tataristan’daki dinî eğitim-öğretimin mevcut durumu hakkında bir görüşme yapılmıştır. Ayrıca fakültemiz hakkında bilgi paylaşımında bulunulmuş ve karşılıklı işbirliği içerisinde eğitim-öğretim alanında neler yapılabileceğine dair müzakereler yapılmıştır. Görüşmede Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Mesut Okumuş ve Doç. Dr. İhsan Çapcıoğlu’nun yanı sıra fakültemiz öğretim üyelerinden Prof. Dr. Bünyamin Erul ve Doç. Dr. İbrahim Maraş da hazır bulunmuşlardır.