Değerli Arapça Hazırlık Sınıfı Öğrencilerimiz;
Arapça Hazırlık Final sınavı yerine ÖDEV yapacaksınız. İnternetten veya yüz yüze sınav olmayacaktır. Her öğrenci kendi şubesindeki hocası tarafından verilen ödevi yaparak “05 Haziran 2020 Cuma” tarihine kadar ödevini “word dosyası” şeklinde kendi şubesinin hocasının E-MAIL adresine yollayacaktır.
Ödevler kesinlikle orgun.ankara.edu.tr adresindeki SİSTEME YÜKLENMEYECEKTİR,
Ödevler sadece word dosyası şeklinde “E-MAİL olarak” YOLLANACAKTIR. Ödevlere ad-soyad, şube, öğrenci numarası yazılacaktır.
Kendi şubenizin hocasıyla irtibata geçerek veya kendi şubenizdeki sanal derslere girerek ödevinizin ne olduğunu öğreniniz, yanlış ödev yollamayınız. 05 Haziran 2020 tarihinden sonra yollanan ödevler kabul edilmeyecektir.
Öğrenci, 05 Haziran 2020 tarihine kadar kendi şubesinden sorumlu hocanın e-mail adresine ödev yollamadığı takdirde Final sınavından “sıfır” puan alacaktır.
Hepinize başarılar dilerim. Allahu Teala’ya emanet olunuz.
Prof. Dr. Zafer KIZIKLI
(Arap Dili ve Belagati Anabilim Dalı Başkanı)
(12.05.2020 İlgililere İlanen Duyurulur)