Sevgili öğrencilerimiz, koronavirüs salgını nedeniyle eğitimimize verilen üç haftalık zorunlu aradan dolayı akademik takvimde herhangi bir değişiklik olmayacaktır. Derslerinizle ilgili sorumluluklarınız aynen devam etmektedir. Bu sürede öğrenci temsilciliği tarafından belirlenen temsilci arkadaşlarınız, ders hocalarınızla iletişime geçerek size her derste sorumlu olduğunuz konularla ilgili gerekli bilgilendirmeyi süreç içinde yapacaktır. Bu nedenle, öğrenci temsilciliğinin özellikle Fakültemiz web sayfası ve sosyal medya hesapları üzerinden yapacağı duyuruları dikkatle takip etmeniz gerekmektedir. Bu konudaki sorumluluk tamamen size aittir. Ayrıca ara sınavlarınız, yeni bir gelişme olmadığı sürece, belirlenen tarihte yapılacaktır. Önemle duyurulur.