Üniversitemizin Rektörü Sayın Prof. Dr. Erkan İbiş hocamız, Fakülte Dekanımız Prof. Dr. İsmail Hakkı Ünal, Sağlık Kültür ve Spor(SKS) Daire Başkanlığı Koordinatörü Prof.Dr. F. Duygu ÖZEL DEMİRALP ile SKS Daire Başkanlığı tarafından desteklenen Öğrenci Konseyi Yönetimi olarak yazılan projede, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programı çerçevesinde İlahiyat Fakültesi’nde “Fuat Sezgin’i Anlamak ve Anlatmak” konulu toplantı düzenlendi. Düzenlenen Panelde Fakültemizin Tefsir Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Akif Koç ile Hadis Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Dere hocalarımız Fuat Sezgin hocamız hakkında bildiklerini öğrenciler ile paylaştı ve Öğrenci Konseyi Başkan Vekili Halit Beşrek moderatör olarak panelde öğrencilerin sorularını hocalarımız ile birlikte cevaplayarak Fuat Sezgin hocamızın hakkında bilinmeyenleri anlattılar.
Ayrıca amfilerden birine Prof. Dr. Fuat Sezgin’in adı verildi ve Fuat Sezgin Hocamızın eser ve yayınlarından oluşan bir sergi açılışı da yapıldı.