Kırgızistan Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanı Abibilla Kadirberdiyev başkanlığında Din İşleri Yüksek Kurulu Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Niyazali Aripov, Kırgızistan Müslümanları Dinî İdaresi Hukuk Müşaviri Nurbek İsmanov ve Din İşleri Yüksek Kurulu Genel Sekreteri Akılbek Halbekov’dan oluşan heyet 04.12.2019 tarihinde Fakültemize bir ziyaret gerçekleştirmiştir.
Dekanımız Prof. Dr. İsmail Hakkı ÜNAL tarafından kabul edilen heyete Fakültemiz hakkında bilgi verilmiş ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunulmuştur.
Heyet ile yapılan görüşmede Fakültemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Hikmet EROĞLU ve Yıldırım Beyazıt Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Ferhat GÖKÇE de hazır bulunmuştur.