06 Mayıs 2019 tahininde Yunus Emre Konferans Salonu’nda vefatının 40. yılı münasebetiyle “Çağdaş Müslüman Düşünür Murtaza Mutahhari Paneli” düzenlendi. Panelde Murtaza Mutahhari’nin felsefi düşünce ve görüşleri çeşitli yönleriyle ele alındı. Moderatörlüğünü Fakültemiz Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Mesut OKUMUŞ’un yaptığı panelde, Fakültemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. İbrahim MARAŞ’ın yanı sıra, İran İslam Cumhuriyeti Eski Kültür Müsteşarı İbrahim FETHULLAHİ, Araştırmacı-Yazar Yunus TÖRE ve Araştırmacı-Yazar Hasan KANAATLİ konuşmacı olarak katkıda bulundu. İran İslam Cumhuriyeti Türkiye Büyükelçisi Mouhammad Farazmand, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. İsmail Hakkı ÜNAL’ın yanı sıra öğretim elemanlarımız, öğrencilerimiz ve misafirlerimiz katıldı.