Tacikistan Müslümanları Dini İdare Başkanı Saidmukarram ABDUQODIRZODA başkanlığında, Tacikistan Ankara Büyükelçisi Mahmadali RAJABİYON, Tacikistan Dini İdare Başkan Yardımcısı Abdurrahmon SAIDAMIROV ve Tacikistan Fetva Meclisi Başkanı Abdulvahid HOMIDOV’dan oluşan bir heyet, 05.02.2019 tarihinde fakültemize bir ziyaret gerçekleştirmiştir. Dekanımız Prof. Dr. İsmail Hakkı ÜNAL tarafından kabul edilen heyete fakültemiz hakkında bilgi verilmiş ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunulmuştur. Heyet ile yapılan görüşmede Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Mesut OKUMUŞ’un yanı sıra, Fakültemiz öğretim üyeleri Prof. Dr. İrfan AYCAN, Prof. Dr. Bünyamin ERUL, Prof. Dr. Seyfettin ERŞAHİN ve Prof. Dr. Sönmez KUTLU da hazır bulunmuştur.