Kırgızistan Cumhuriyeti Devlet Din Komisyonu Başkanı Zaiyrbek ERGESHOV başkanlığında, Kırgizistan Milli Eğitim Bakanlığından Kylym SYDYKNAZAROVA, Kırgizistan Devlet Din Komisyonu Analitik Daire Başkanı Gulnaz ISAEVA, Kırgızistan Müslümanları Dini İdaresi Eğitim Daire Başkanı Akımzhan ERGESHOV, Kırgızistan Din ve Etnisite Dairesi Uzmanı Kubanychbek EBAKIROV ve Teoloji Koleji Müdürü Nurbek SHAMRALIEV’den oluşan bir heyet, 24.01.2019 tarihinde fakültemize bir ziyaret gerçekleştirmiştir. Dekanımız Prof. Dr. İsmail Hakkı ÜNAL tarafından kabul edilen heyete fakültemiz hakkında bilgi verilmiş ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunulmuştur. Heyet ile yapılan görüşmede Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Mesut OKUMUŞ’un yanı sıra, Fakültemiz öğretim üyeleri Prof. Dr. Ahmet Nedim SERİNSU, Prof. Dr. Hasan KURT, Prof. Dr. Ahmet Hikmet EROĞLU, Prof. Dr. Sönmez KUTLU ve Prof. Dr. Kamil ÇAKIN da hazır bulunmuştur.