Fakültemiz öğrencilerince düzenlenen “Yemen Sizi Bekliyor” kermesinde toplanan 13,155 TL ve 110 Avro, yoksullukla mücadele eden Yemen halkına iletilmek üzere Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. İsmail Hakkı ÜNAL tarafından Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali ERBAŞ’a teslim edildi. 20.12.2018 tarihinde düzenlenen teslim töreninde, Fakültemiz Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Mesut OKUMUŞ ile Fakültemiz Öğretim Üyesi ve Kırıkkale İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Eyüp BAŞ da hazır bulundu. Törende, bu tür insani yardımlarla Yemen halkına verilen desteğin önemi üzerinde duruldu. Törende, ayrıca Milli Eğitim Bakanlığı’yla birlikte Fakültemizin iki büyük dış paydaşından biri olan Diyanet İşleri Başkanlığı ile işbirliğinin artarak devam edeceği vurgulandı.