Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencileri “Yemen Sizi Bekliyor” başlığıyla yoksullukla mücadele eden Yemen halkı yararına kermes düzenledi. 18.12.2018 Salı günü saat 09.00-18.00 saatleri arasında gerçekleştirilen ve yoğun ilgi gören kermeste birbirinden renkli stantlar dikkat çekti. El yapımı sabun, parfüm, hediyelik eşya ve gıdanın satıldığı kermeste bir de açık artırma yapıldı. Fakültemiz Türk Din Musikisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fatih Koca, Fakülte hocalarının imzalayarak Yemen yararına hediye ettikleri kitapların, açık artırma ile satışına katkıda bulundu. Etkinlik, öğrencilerimiz ve misafirlerimiz tarafından ilgiyle takip edildi. Kermesin geliri dış paydaşlarımızdan Diyanet İşleri Başkanlığı’na iletilmek üzere Fakülte Dekanımız Prof. Dr. İsmail Hakkı ÜNAL’a teslim edildi.