Dekanımız Prof. Dr. İsmail Hakkı ÜNAL “Birinci Meclis, Gazilik ve Şehitlik Ruhu” Başlıklı Meclis Sohbetine Katıldı.
“Birinci Meclis, Gazilik ve Şehitlik Ruhu” başlıklı Meclis Sohbeti, 28 Mart 2018 Çarşamba günü, TBMM Tören Salonu’nda gerçekleştirildi. Açılışı, TBMM Başkanvekili ve Kültür, Sanat ve Yayın Kurulu Başkanı Ahmet AYDIN’ın yaptığı programda, 23. Dönem TBMM Başkanı Mehmet Ali ŞAHİN de oturum başkanı olarak bir konuşma yaptı. Ardından, Dekanımız Prof. Dr. İsmail Hakkı Ünal ile birlikte, İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa BUDAK ve Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa TURAN, bir sohbet gerçekleştirdiler.
Gelen soruların cevaplanması ve TBMM Başkanı Sayın İsmail KAHRAMAN’ın kapanış konuşması yapması ile program sona erdi.
Sohbetten Kareler