“Öğretmenlik Uygulaması” dersini alacak tüm öğrencilere önemle duyurulur.
Lütfen öncelikle öğretmenlik uygulaması ders yönergesini okuyunuz. Dersin uygulamasına yönelik bilgi edindikten sonra, aşağıdaki listeden okul tercihinizi yapınız. En fazla 6’şar kişilik grubunuzu oluşturunuz.  Ad soyad, sınıf şube, öğrenci numarası ve telefon numaralarınızın bulunduğu listeyi (Word sayfasına yazarak), fcapci@ankara.edu.tr adresine okul tercihindeki gerekçelerinizle birlikte gönderiniz. Lütfen isim listenizi mesaj (SMS, Whatsapp, Messenger vb) olarak göndermeyiniz, şahsen özel ricada bulunmayınız. Sadece mail yolu ile gönderilen listeler dikkate alınacaktır. Her okula yukarıda belirtilen kapasite dışında öğrenci gönderilmesi söz konusu olmadığı için, yoğun talep edilen okullara gönderilecek öğrenci seçiminde makul gerekçeler (sağlık durumu, evin okula yakınlığı gibi) dikkate alınacak; kapasiteyi aşan durumlarda uygun boş okullara öğrenciler yönlendirilecektir. Herhangi bir okul tercihinde bulunmayan öğrenciler, koordinatörlük tarafından uygun görülen okullara yerleştirilecektir. Okul – öğrenci isimlerinin kesinleşmesi öğretmenlik uygulamasının teorik ilk dersinden sonra yapılacaktır.
Öğretmenlik Uygulaması Yönergesi
Öğretmenlik Uygulaması Devam Formu
Öğretmenlik Uygulaması Değerlendirme Formu

ANKARA ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ