Fakültemiz 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılından itibaren İlahiyat Bölümü ve Uluslararası İlahiyat ve İngilizce İlahiyat Programlarının müfredatları değişmiş olup yeni müfredat bütün öğrencilerimize intibak yapılarak uygulanacaktır.
Bu üç programda mezuniyet için öğrencilerimiz 175 Ulusal kredi ve 240 AKTS tamamlamak zorundadırlar.
Buna göre, Pedagojik Formasyon dersleri III. Yarıyıldan itibaren seçmeli dersler olarak konulmuştur.
2017-2018 Eğitim-Öğretim yılından itibaren Uluslararası İlahiyat Programının tüm öğrencileri bütün derslerini İlahiyat Bölümüyle ortak alacaklardır.
Pedagojik Formasyon derslerini almak istemeyen öğrenciler Formasyon dersleri yerine 175 Ulusal kredi ve 240 AKTS’yi tamamlayacak şekilde seçmeli ders almaları gerekmektedir.
Formasyon dersleri kısmi olarak alınamayacağı için Formasyon derslerini almaya karar veren öğrenci tamamını almak zorundadır.
Ayrıca, İngilizce İlahiyat Programında Formasyon dersleri Türkçe olarak ve İlahiyat Bölümüyle ortak verilecektir.
Öğrencilerimize önemle duyurulur.

DEKANLIK